Student

Så mycket att lära!

Hej på er,
Och så var det återigen fredag. Denna gången spenderar jag min fredag på Västkusten och i Göteborg tillsammans med några utav mina kära trainee-kollegor!

En del utav trainee-programmet är nämligen att vi får chansen att tillsammans som traineer och grupp utvecklas. Inte bara i form utav våra trainee-träffar, så som den i Skåne för någon vecka sedan, eller de flertal kurser som ingår i trainee-programmet. Vi får även chans till att under tiden vi ses prata om våra nuvarande rotationer och vilka lärdomar vi har kunnat ta del av. Detta gör att vi som grupp kan utbyta erfarenheter och lärdomar sinsemellan – så viktigt och bra på alla sätt!

Vi har även coachande samtal under programmets gång som sker varje vecka och det är just min nuvarande coachande partner som jag bland annat ska träffa i Göteborg. Ni som läst bloggen det senaste vet att det är min kära blogg-kollega Mikaela. Under de coachande samtalen upplever jag inte bara att jag får stöttning och support i min nuvarande situation och rotation. Jag får även inspiration och lär mig så mycket av att få höra vad mina trainee-kollegor runtom i landet håller på med. En helt suverän del utav programmet enligt mig.

Som jag nämnde kort innan är ytterligare en fördel med att ha trainee-kollegor som är spridda över landet och sitter med skilda uppgifter och olika rotationer är att man kan lära sig enormt utav detta. Och det är detta jag ska få avsluta min jobbvecka med. Jag & Mikaela har nämligen fått chansen att hälsa på underbara Mathilda som sitter på vårt projekt Humanisten i Göteborg. En om- och tillbyggnad utav den humanistiska fakulteten vid Göteborgs universitet som ska bidra till en plats med bättre arbetsytor som i sin tur ska bidra till ökad samverkan för studenter, lärare och forskare.

Så för att summera och det jag tar med mig framöver är att det finns så mycket att lära där vi kan alla ta del av varandras kunskap & erfarenheter. Det tror jag personligen kommer ta oss långt oavsett vad vi än gör och jobbar med framöver!

Trevlig helg,
// Maria Sturegård, Trainee Avdelning Hus Stockholm

Maria Sturegård

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!